Tuotearvostelussa Puhti 50 + naisen terveystarkastus

Oletko pohtinut, mitä kehossasi oikeasti tapahtuu menopaussissa? Vaihdevuosien kynnyksellä tai niiden aikana moni nainen alkaa pohtia terveyttään entistä tarkemmin. Minäkin halusin tietää, miten elimistöni voi ja mitä voisin tehdä paremmin. Siksi päätin kokeilla Puhti-laboratorion 50+ Naisen Terveystarkastusta, joka lupaa antaa monipuolisen kuvan terveydestäni. Ja mikä parasta, se ei edes vaadi paastoa! Tässä artikkelissa kerron kokemuksistani ja siitä, oliko 149 euron investointi terveyteeni sen arvoinen.

Testipaketti on todella kattava. Se mittaa kaiken täydellisestä verenkuvasta ja kolesteroliarvoista aina D-vitamiiniin ja ferritiiniin. Olin erityisen kiinnostunut tietämään rauta-arvoni ja D-vitamiinitasot, koska ne vaikuttavat niin paljon jaksamiseen ja mielialaan. Ennen vaihdevuosien alkua ”se aika kuukaudesta” oli todella runsas ja ferritiini usein alhaalla.

Kuinka helppoa testin tekeminen on?

Tilasin testin netistä, ja sain sähköpostilla ohjeet näytteenottoon valmistautumiseen. Laboratoriossa käynti oli nopea ja kivuton prosessi. Tulokset saapuivat tekstiviestillä jo seuraavana päivänä, ja ne olivat selkeästi esitetty Oma Puhti -raportilla. Pienenä miinuksena tähän se, että vaikka toimipisteitä löytyy useilta paikkakunnilta, ehkä ei ihan joka kolkalta kuitenkaan. Tarkista täältä oman paikkakuntasi tilanne.

Raportti oli helppolukuinen ja informatiivinen. Sain tietää, että ferritiinitasoni olivat hieman alhaiset, vaikka eivät niin alhaiset kuin muutama vuosi takaperin ja D-vitamiinitasot olivat kohdillaan. Tämä antoi minulle selkeän suunnitelman siitä, mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi terveyteni eteen.

Ja jos haluaisin, voisin tilata etäkonsultaation lääkärin kanssa keskustellakseni tuloksistani, mutta sen jätän väliin, koska sain tarvitsemani tiedon raportista.

5 syytä tilata Puhti 50+ naisten terveystarkastus

  1. Helppous ja nopeus: Yksi suurimmista syistä, miksi valitsin Puhdin, oli sen helppous. Ei lääkärin lähetettä, ei monimutkaisia kaavakkeita. Tilasin testin netistä, ja sain tulokset nopeasti. Kuka nyt ei rakastaisi nopeaa palvelua?
  2. Kattavuus: Testi kattaa niin monta eri osa-aluetta terveydestä, että se tuntuu kuin minulle olisi tehty täydellinen ”terveyden inventaario”. Kaikki yhdellä kertaa, yhdestä paikasta. Se säästää aikaa ja vaivaa.
  3. Selkeät tulokset: Olen nähnyt monia lääketieteellisiä raportteja, jotka vaativat salapoliisityötä ymmärtääkseen. Puhti tekee asiat toisin. Selkeät palkit ja yksinkertaiset selitykset tekevät tuloksista helposti ymmärrettäviä.
  4. Henkilökohtainen oivallus: Testin avulla sain konkreettista tietoa siitä, mitä minun pitää tehdä terveyteni eteen. Ymmärrettävää, oikeasti hyödyllistä tietoa, joka auttaa minua tekemään parempia valintoja joka päivä.
  5. Luotettavuus ja turvallisuus: Kaikki testit analysoidaan Suomessa, ja tiedot pysyvät korkean turvaluokituksen palvelinsalissa. Se antaa minulle mielenrauhan tietäessäni, että tietoni ovat turvassa.