Parhaat ravintolisät unta tukemaan vaihdevuosissa

Vaihdevuosien aikana monet meistä kokevat univaikeuksia, olipa kyseessä sitten nukahtamisen vaikeus, yölliset heräilyt kuumine aaltoineen tai kevyt uni. Olen tehnyt kattavan vertailun kolmesta ravintolisästä, jotka on suunniteltu auttamaan juuri meitä, vaihdevuosi-ikäisiä naisia, parantamaan unemme laatua. Halusin jakaa nämä tiedot kanssasi, sillä hyvä uni on terveytemme ja hyvinvointimme perusta. Lue eteenpäin ja löydä se oikea tuote, joka voi auttaa sinua löytämään suloisen, rauhallisen unen.

Vertailussa parhaat ravintolisät unta tukemaan

Ruusujuuri

 • Adaptogeeni, joka auttaa tasapainottamaan kehoa ja mieltä.
 • Parantaa kognitiivista toimintaa ja fyysistä suorituskykyä.
 • Korkealaatuinen, 100% suomalainen, ilman turhia lisäaineita.

niDRA

 • Edistää rentoutumista ja emotionaalista tasapainoa.
 • Sisältää helposti imeytyvän ashwagandhan ja sahramin uutteen.
 • Tukee nukahtamista, palautumista ja kehoa jännittyneisyyden yhteydessä.

Sleep Blend

 • Tukee rauhoittumista ja nukahtamista.
 • Parantaa unen laatua ja syvyyttä.
 • 11 ainesosaa, jotka auttavat stressin lievittämisessä.

Tarkemmat kuvaukset tuotevertailustamme:

Ruusujuuri

 • Adaptogeeni, joka auttaa tasapainottamaan kehoa ja mieltä.
 • Parantaa kognitiivista toimintaa ja fyysistä suorituskykyä.
 • Korkealaatuinen, 100% suomalainen, ilman turhia lisäaineita.

Vaihdevuosien myötä monille meistä tulee tutuksi myös kehon ja mielen epätasapaino. Stressi, levottomuus ja väsymys saattavat iskeä kun sitä vähiten odottaa. On onneksi olemassa jotain, joka voi tuoda helpotusta näihin hetkiin: nimittäin Ruusujuuri, tuo ihana luonnon lahja, joka kasvaa kauniissa Suomen luonnossa.

Ruusujuuri on kuin luonnon oma voimavirtalähde. Se auttaa tasapainottamaan kehoa ja mieltä, antaa potkua stressin hetkellä, ja ylläpitää normaalia vastustuskykyä. Tämä perinteinen suomalainen yrtti on tieteellisesti todistettu tuomaan kirkkautta mielelle ja fyysistä puhtia keholle.

Luontaistukun Ruusujuuri on jotain erityistä. Se ei ole mikä tahansa ruusujuurivalmiste, vaan huolella valittu, korkealaatuinen tuote. Kasvatettu Pohjois-Suomen erämaassa, tämä ruusujuuri saavuttaa täyden voimakkuutensa vasta 4–6 vuoden iässä, aivan kuin hyvä viini. Se on kasvatettu luonnon ehdoilla, ilman mitään kemikaaleja, ja on 100% suomalaista.

Tiedän, että arvostat laatua ja haluat tukea kotimaista. Siksi olen niin innostunut jakamaan tämän kanssasi. Luontaistukku on valmistanut tämän tuotteen itse omalla tehtaallaan Suomessa, ilman turhia lisäaineita, ja voit ostaa sen suoraan heidän verkkokaupastaan.

Ruusujuuri on gluteeniton ja sopii myös vegaaneille. Tämä ei ole pelkkä tuote, vaan osa suomalaista luontoa, jonka voit ottaa käyttöön omassa arjessasi.

niDRA

 • Edistää rentoutumista ja emotionaalista tasapainoa.
 • Sisältää helposti imeytyvän ashwagandhan ja sahramin uutteen.
 • Tukee nukahtamista, palautumista ja kehoa jännittyneisyyden yhteydessä.

Kun yö kaartuu päällemme ja unta kaivataan, mutta keho ja mieli tuntuvat olevan eri aaltopituudella, apua voi löytyä Harmonia niDRA -ravintolisästä. Tämä ravintolisä on suunniteltu erityisesti uneen ja nukahtamiseen, ja se sisältää synergisen yhdistelmän sahramia ja ashwagandhaa.

Miksi juuri nämä ainesosat? Sahrami, nimeltään Affron®, auttaa sinua rentoutumaan, tuo emotionaalista tasapainoa ja kohottaa positiivista mielialaa – kuin pieni auringonsäde pilvisenä päivänä. Ashwagandha, joka on nimeltään KSM66®, ei vain auta nukahtamaan, vaan se myös edistää palautumista ja on tukena, kun tunnet olosi hermostuneeksi tai levottomaksi.

Ja tiedän, että monet meistä ovat tarkkoja siitä, mitä nautimme. Joten jos mietit ainesosia, niin Harmonia niDRA on yhdistelmä ashwagandhan juuriuutetta ja patentoitua sahramiuutetta. Erityisesti on syytä mainita, että KSM66®:n uutossa käytetään luomumaitoa, mutta maitopitoisuus on alle 2%, mikä tekee tuotteesta turvallisen useimmille. Ja tietenkin, se on gluteeniton!

Joten kun seuraavan kerran koet nukahtamisvaikeuksia tai kaipaat levollista unta, muista, että Harmonia niDRA on täällä auttaakseen sinua.

Sleep Blend

 • Tukee rauhoittumista ja nukahtamista.
 • Parantaa unen laatua ja syvyyttä.
 • 11 ainesosaa, jotka auttavat stressin lievittämisessä.

Oletko kokenut yöllisiä heräilyjä tai huomannut, että uni ei vain tule niin helposti kuin ennen? Vaihdevuosien aikana tämä saattaa olla yleinen tunne monille meistä.

Siksi halusin kertoa sinulle erityisestä tuotteesta, joka on tullut vastaan tutkimusmatkallani paremman unen maailmaan: Taimi Sleep Blend.

Tämä ravintolisä on suunniteltu erityisesti meille, jotka kaipaamme apua rauhoittumiseen, nukahtamiseen ja unen laatuun. Sleep Blend sisältää yhdistelmän ainesosia, kuten magnesiumia, B6-vitamiinia, sahramiuutetta ja kamomillauutetta, jotka ovat tunnettuja rentoutumisen ja unen laadun edistämisestä.

Magnesium ja B6-vitamiini auttavat hermostoa ja psyykettämme toimimaan normaalisti sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Jos olet kokenut stressiä tai ylikuormitusta, kärsimyskukka voi olla sinulle apuna rauhoittumisessa ja emotionaalisen varmuuden saavuttamisessa.

Sitruunamelissa tukee rentoutumista ja edistää terveellistä unta, mikä on erityisen tärkeää meille, jotka haluamme löytää kehon luonnollisen hormonaalisen tasapainon tässä elämän vaiheessa. Myös kamomilla auttaa unen alkamista ja tukee rentoutumista.

Jos libido on huolenaiheena, sahrami voi auttaa ylläpitämään hyvää oloa ja stimuloida sitä. Lisäksi Reishi, eräänlainen sieniuute, edistää verenkierron ylläpitämistä ja luonnollista immuunipuolustusta.

Taimi Sleep Blend on suunniteltu kokonaisvaltaisesti tukemaan syvää ja palauttavaa unta. Se on kuin ystävä yöpöydällä, joka auttaa sinua rauhoittumaan illalla, nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan syvemmin. Heräät virkeänä ja energisenä, valmiina uuteen päivään.

Toivottavasti löysit vertailusta juuri oikean tuotteen untasi tukemaan! Jos haluat lukea lisää unesta, lue artikkeli unen tärkeydestä vaihdevuosien aikana.