Joulukalentereita hemmotteluun

Muistatko lapsuuden jännityksen, kun avasit joulukalenterin luukkuja odottaen makeaa yllätystä tai pientä lelua? Kuka sanoi, että tuo taika pitäisi jättää lapsuuteen? Aikuisena joulukalenteri voi olla paljon enemmän kuin suklaata ja kiiltokuvia. Se voi olla 24 päivää kestävä matka itsehoitoon, kauneudenhoitoon ja jopa henkiseen kasvuun. Ja hei, vaihdevuosi-ikäisenä naisena ansaitset joka päivä pienen hetken itsellesi. Joten miksi et tekisi joulukuusta aikaa, jolloin hemmottelet itseäsi päivittäin ja samalla odotat joulua kuin lapsi? Joulukalenterit ovat tämän joulun must-have!

Yves Rocher

Yves Rocherin joulukalenteri on 24 päivää kestävä kauneusmatka, joka vie sinut läpi erilaisten kasvipohjaisten tuotteiden. Mukana on ihonhoitoa, vartalonhoitoa, hiustenhoitoa ja meikkituotteita, joten saat kokea monipuolisen valikoiman kauneudenhoitoa. Lisäksi kalenteri on valmistettu vastuullisesti, tuoden lisäarvoa sekä sinulle että yhteiskunnalle.

  • Hinta 54,90 €
  • Kalenteri on valmistettu yrityksessä, joka tukee työtekijöiden integroitumista työelämään.

The Body Shop

Jos haluat mennä all-in tänä jouluna, The Body Shopin Ultimate Advent of Change -joulukalenteri on kuin luotu sinulle. Tämä on ihana 25 päivää kestävä elämys, joka hemmottelee sinua päivittäin ja tekee hyvää samalla. Ja se on täysin vegaaninen! Joten, jos haluat tehdä joulusta erityisen ja vastuullisen, tämä kalenteri on sinun joulutoiveesi täyttymys.

  • Hinta 149 €
  • Kalenteri on vegaaninen ja sisältää tuotteita, jotka ovat reilun yhteisökaupan raaka-aineista valmistettuja.

Dr. Barbara Sturm - Advent Calendar 2023ar 24 Nordic Beauty Secrets

Jos olet valmis investoimaan ihonhoitoon ja haluat kokea luksusta joka päivä joulukuussa, Dr. Barbara Sturm Advent Calendar 2023 on sinulle. Tämä kalenteri on kaunis ulkoa ja se on täynnä yksilöllisesti numeroituja, laadukkaita ihonhoitotuotteita. Se on kuin 24 päivää kestävä spa-kokemus omassa kodissasi.

  • Hinta 545 €
  • Ylellisyyttä arvostavalle

Lumene - Advent Calendar 24 Nordic Beauty Secrets

Jos haluat tukea kotimaista ja nauttia pohjoisen luonnon inspiroimista kauneustuotteista, Lumene Advent Calendar 24 Nordic Beauty Secrets on sinulle. Tämä kalenteri on kuin jouluaatto joka päivä: jokainen luukku paljastaa uuden, ihastuttavan yllätyksen. Se on täydellinen tapa hemmotella itseäsi päivittäin aina jouluaattoon saakka.

  • Hinta 94,90 €