Hemmottelua ja puhdistautumisrituaaleja

Rakas ystävä, mielen ja kehon hyvinvointi on avainasemassa kaikissa elämänvaiheissa, mutta erityisesti vaihdevuosien aikana se on tärkeämpää kuin koskaan. Onneksi on olemassa monia tapoja tukea hyvinvointiamme luonnollisesti. Yksi tapa on hemmotella itseämme tuotteilla, jotka ovat helliä sekä kehollemme että ympäristölle. Olen löytänyt iloa Kaurilan Saunan tuotteista, jotka ovat suomalaisen perheyrityksen valmistamia, sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita ja muita ekologisia tuotteita ihanaan arkeen. Haluan jakaa kanssasi vinkkejä mielen ja kehon hyvinvoinnin tukemiseen vaihdevuosien aikana ja esitellä joitakin suosikkituotteitani Kaurilan Saunalta, jotka ovat auttaneet minua voimaan paremmin. Kerron sinulle ensi suosikkini sekä sen jälkeen puhdistautumisrituaalini.

Esimerkiksi Kaurilan Saunan Vegaaninen Appelsiininkukka Deovoide on ollut minulle pelastus. Se on ihana, luonnollinen deodorantti, joka pitää minut raikkaana koko päivän.

Myös Kaurilan Saunan palashampoot ja palahoitoaineet ovat olleet ihania tuotteita. Ne ovat helliä hiuksilleni ja päänahalleni, ja ne jättävät hiukseni pehmeiksi ja kiiltäviksi. Erityisesti olen ihastunut Aprikoosi palashampooon ja Sitruunaruoho palahoitoaineeseen.

Lisäksi olen löytänyt rauhaa ja rentoutumista Kaurilan Saunan Laventeli jalkakylpytableteista. Ne ovat täydellinen tapa hemmotella itseäni pitkän päivän jälkeen.

Lempeä puhdistautumisrituaali

Aloita valitsemalla rauhallinen hetki itsellesi, mieluiten aamulla herätessäsi tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Aloita rituaali istumalla mukavasti ja keskittymällä hengitykseesi. Hengitä syvään sisään nenän kautta, pidä hetki, ja hengitä ulos suun kautta. Toista tämä muutaman kerran.

Seuraavaksi, kuvittele, että jokainen hengitys sisään tuo sinulle energiaa ja valoa, ja jokainen hengitys ulos puhdistaa sinua stressistä ja negatiivisesta energiasta. Kuvittele, että jokainen hengitys sisään täyttää sinut positiivisella energialla, ja jokainen hengitys ulos vapauttaa sinut kaikesta, mikä ei palvele sinua.

Kun tunnet olosi rentoutuneeksi ja keskittyneeksi, voit alkaa puhdistaa kehoasi. Aloita päästä ja etene alaspäin. Kuvittele, että jokainen kehon osa, johon keskityt, rentoutuu ja puhdistuu. Aloita päästäsi, siirry kaulaasi, olkapäihisi, käsivarsiisi, rintaasi, vatsaasi, lantioosi, jalkoihisi ja lopulta jalkoihisi.

Kun olet käynyt läpi koko kehosi, kuvittele, että olet täynnä positiivista energiaa ja valoa. Kuvittele, että tämä valo ympäröi sinut ja suojaa sinua. Voit kuvitella, että tämä valo on jokin väri, joka resonoi sinulle, kuten vaaleanpunainen, kulta tai valkoinen.

Lopuksi, kiitä itseäsi siitä, että otit aikaa pitää huolta itsestäsi. Voit sanoa itsellesi jotain ystävällistä ja rohkaisevaa, kuten ”Olen arvokas ja ansaitsen hyvää” tai ”Olen vahva ja pystyvä”.

Rakas ystävä, toivon, että tämä puhdistautumisrituaali auttaa sinua tuntemaan itsesi raikkaaksi, uudistuneeksi ja tasapainoiseksi vaihdevuosien aikana. Muista, että on tärkeää pitää huolta itsestämme, jotta voimme kohdata elämän haasteet ja mahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla.