Fitfarm Valloittava V50+

Jutta Larm - Fitfarm, kuva Maj Kajasmaa

Hei sinä, joka olet samassa elämäntilanteessa kanssani, juuri saavuttamassa tai jo saavuttanut viisikymppisen ikävuoden! Minä olen nainen, joka on matkalla kohti uutta vaihetta elämässään, ja minun matkakumppanikseni olen valinnut Fitfarmin ”Valloittava V50+” -verkkovalmennuksen. Miksi juuri sen? Koska tämä valmennus on luotu nimenomaan meitä varten.

Kuten sinäkin, myös minä haluan voida hyvin, tuoda lisää energiaa arkeeni ja ehkä pudottaa muutaman kilon tai kiinteytyä. Haluan myös pitää huolta itsestäni tulevaisuudessa ja parantaa kuntoani, kotona tai salilla, juuri minulle sopivalla tavalla. Minulle on tärkeää, että tukenani on valmentaja, joka ymmärtää, missä elämäntilanteessa olen, koska hän itse on samassa elämänvaiheessa. Kuulostaako tutulta?

Tiedän, että ikääntymisen myötä kehossamme tapahtuu muutoksia, jotka voivat hämmentää ja jopa huolestuttaa. Olen kysynyt itseltäni: ”Miten saan pudotettua painoa, kun ikää on jo 52 ja vaihdevuodet heittelee hormonitoimintaa? Miten ylläpidän toimintakykyäni tulevaisuutta ajatellen?” Olen myös pohtinut, miten liikkua oikeaoppisesti tässä iässä, ja voinko vielä kehittyä harjoittelussani. Ehkä sinäkin olet miettinyt samoja asioita?

Valloittava V50+ -verkkovalmennus on vastaus näihin kysymyksiini. Odotan innolla, kuinka saan ohjausta ja tukea niin painonpudotukseen, ravitsemukseen ja liikkumiseen kuin vaihdevuosioireisiinkin. Ja mikä parasta, pääsen osaksi huippujengiä, Valloittavia sielunsiskoja, jotka tukevat toisiaan kohti parempaa hyvinvointia.

Ruokavalio-ohjausta lisäenergiaa ja helppoutta tuomaan

Erityisesti odotan ruokavalio-ohjausta, joka on suunniteltu juuri minun ikäiselleni naiselle. Ruokavalio, joka tukee painonpudotusta, edistää säännöllistä ja monipuolista ruokailua, ja joka jopa saattaa helpottaa vaihdevuosioireita. Kaikki tämä on osa Valloittava V50+ -verkkovalmennusta.

Minulle on tärkeää, että saan selkeät ohjeet ruoanvalmistukseen ja pystyn mukauttamaan ruokavaliota omien mieltymysteni mukaan. Odotan innolla, kuinka ruokavalioni tulee muuttumaan ja kuinka se vaikuttaa hyvinvointiini.

Erityisesti ilahduttaa lihaskuntoharjoittelun korostaminen valmennuksessa, sillä tiedostan, kuinka tärkeää se on ikääntyvän naisen hyvinvoinnille, puhumattakaan lantionpohjan treeneistä! On lohdullista tietää, että lihasmassan vähenemistä voidaan ehkäistä lihasvoimaharjoittelulla. Valloittava V50+ -valmennuksessa saan omat treeniohjelmat, joko kotiin tai kuntosalille, riippumatta siitä, olenko vasta-alkaja vai kokeneempi treenaaja.

Jos sinäkin haluat olla osa tätä upeaa matkaa, lähde mukaan! Yhdessä me voimme olla valloittavia, riippumatta siitä, kuinka monta kynttilää syntymäpäiväkakussamme on.

Ps. Tiesithän, että Fitfarmin valmennuksissa on 100% tyytyväisyystakuu 🙂

Kuvat @ Maj Kajasmaa – Fitfarm.fi